6 Ocak 2009 Salı

FUTBOLCULAR MANKENLERİ AFFETMİYOR?



Roberto Carlos: Yeşil sahaların en çapkın futbolcularından biri. Manken Ebru Polat'la görüntülendikten kısa süre sonra başka bir manken Pınar Çınar'la aşk yaşamaya başladı.

Cassio Lincoln: F.Bahçe kalecisi Volkan'la yaşadığı olayın ardından Türkiye'de modellik yapan Rus manken Christina ile birlikte olduğu iddiaları ortaya atıldı.


Pascal Nouma: Adı Çağla Şıkel'le ilk önce 'mesaj trafiği' haberiyle gündeme geldi. Ardından ikili bir gece kulübünde birlikte görüntülendi.

Uche Okechukwu: Ünlü manken Tülin Şahin'le birlikteliği uzun süre magazin gündemini meşgul etti.

Tanju Çolak: Hülyar Avşar'la ilişkisi hala konuşulan Tanju Çolak, futbolu bıraktıktan sonra gece kulüplerinde ünlü mankenlerle görüntülendi.

Rıdvan Dilmen: Futbolculuğu döneminde manken Özlem Basmacı ile arkadaşlığı İzmir'de en çok konuşulan konulardan biri oldu.

Emre Aşık: Aysun Kayacı ile 2005'te ayrıldı. Ankaraspor'da kiralık oynayan milli futbolcu, bir süre Aysun Tüfekçi ile aşk yaşadı.

Sergen Yalçın: Aslı Sarı ile bir dargın bir barışık olan Sergen'in adı eski manken Duygu Ulaş, Esra Eron ve 'Türkiye Güzeli' Nur Gümüşdoğrayan ile anıldı.

İlhan Mansız: 2002'de Çağla Şikel'e ev tuttuğu iddia edildi. Katıldığı yarışma programında manken Ece Gürsel ile arasında aşk dedikodusu çıktı.

Yusuf Şimşek: Fenerbahçe forması giydiği dönemde manken Esra Balamir'le aşk yaşadı.

Alpay Özalan: Manken Cansel Özzengin'e dönemin ünlü magazin programı Televole'de ilan-ı aşk etti. 1998 yılında evlendiler.

Okan Buruk: Uzun süredir birlikte olduğu manken Nihan Akkuş ile 2006'da hayatını birleştirdi.

İbrahim Toraman: Beşiktaş’ın milli futbolcusunun, mankenlikten şarkıcılığa transfer olan Ebru Destan'la yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyor.

Ahmet Dursun: Bir süre Yerli Cameron Diaz olarak ünlenen Meral Kaplan'la birlikte oldu. Sevgilisine evlenme teklif etmeyi düşünüyordu.

Serhat Akın: Anderlecht'de forma giyen Serhat, Esra Eron'la fırtınalı bir aşk yaşamıştı.

Elvir Boliç: G.Saray ve F.Bahçe forması giyen Boliç, manken Selin Vatansever'le felekten bir gece çalarken görüntülenmişti.

Emre Belözoğlu: Manken Burcu Çağrı ile aşk haberleri çıktı. Kısa süre sonra bir başka manken Selin Yıldırım'la aşk yaşadığı haberleri çıktı.

Oktay Derelioğlu: Oktay'ın beşiktaş forması giydiği dönemde manken Sezer Çakır'la sürpriz evliliği siyah-beyazlı camiayı karıştırmıştı.

Ersen Martin: Olaylı bir şekilde İspanyol kulübü Huelva'ya transfer olan Ersen Martin'in adı manken Didem Erol'la anılıyor.

Selçuk Şahin: Fenerbahçeli futbolcu, adı Roberto Carlos’la anılan Ebru Polat’la yakalandı. İkili Selçuk'un kullandığı otomobilin içinde görüntülendi.

Ergün Penbe: 2003'te eşinden boşandıktan hemen sonra ünlü manken Ayşe Hatun Önal'la anıldı.

Vedat İnceefe: G.Saray'da yıldızı parladıktan sonra hızla düşüşe geçen Vedat İnceefe de sevgililerini podyum dünyasından seçti. İrem Dtuz ve Yasemin Ergenç'le ilişki yaşayan futbolcu, Uzun süredir eski manken yeni şarkıcı Ebru Destan'la birlikte.

Volkan Demirel: Manken Fatoş Seğmen, Volkan'ın sık sık kendisini telefonla rahatsız ettiğini söyledi. Çapkın kaleci bu iddiayı yalanladı.

Ümit Davala: Eski futbolcunun manken sevgilileri eski Türkiye güzellerinden Ayşe Hatun Önal, Başak Şahin ve Demet Akalın oldu.

Engin Verel: Zirvede olduğu dönemde eski Türkiye Güzeli Bahar Erdeniz ile büyük aşk yaşadı ve bu aşk da evlilikle sonuçlandı.

Christian Vieri: Fotomodellik ve mankenlik de yapan ünlü futbolcunun İtalyan güzeli Elisabetta Canalis ile inişli-çıkışlı bir birlikteliği var.

Paolo Maldini: Tecrübeli futbolcu, manken eşi Adriana Fossa Maldini nedeiyle moda alanında etkin bir isim.

Francesco Totti: İtalyan futbolcunun güzel karısı Maria Mazza ünlü bir model.

Ronaldo: İki kez nişan atan, kısa süreli bir evlilik yapan Ronaldo, Brezilyalı model Daniella Cicarelli'yle aşk yaşadı. Sambacı'nın adı şimdilerde manken Raica Oliveira ile anılıyor.

Luis Figo: Yakışıklı futbolcunun İsviçreli eşi Helen Svelin de bir top model.

Andriy Shevchenko: Ukraynalı golcü, manken Kirsten Pazik'le golf sahasında yapılan muhteşem bir düğünle evlendi.

Joe Cole: Chelseali futbolcunun 23 yaŞındaki manken Keeley Hazell'le görüntülenmesi İngiliz basınında gündeme oturmuştu.

Dimitar Berbatov: Tottenham forması giyen futbolcunun son zamanlarda göstermiş olduğu yüksek performansın nedeni 2003 yılında ‘Bulgaristan Güzeli’ seçilen Tedi Velinova.

Cristiano Ronaldo: Sevgilileri arasında birçok top model ve manken var. Model Gemma Atkinson son sevgilisi. Ronaldo'nun, bir dönem G.Saray forması giyen Jardel’in model kardeşi Jordana ile ilişkisi gündeme gelmişti.

Peter Crouch: İngiliz model Abigail Clancy, adını İngiliz futbolcu Crouch ile olan birlikteliğiyle duyurdu.

Celestine Babayaro: Yanında futbolcu arkadaşı Crouch da olan Babayaro, Londra'da bir bardan
Lauren Pope ve Penny adlı mankenlerle çıkarken görüntülendi.

Wayne Rooney: Ünlü İngiliz golcü Wayne Rooney'in nişanlısı Coleen McLoughlin podyumlarda en çok görülmek istenen mankenlerden.

Sol Campbell: İngiliz oyuncunun 43 yaşındaki Avustralyalı model Elle MacPherson'la birlikte olduğu iddia ediliyor.

David Beckham: LA Galaxy formsı giyen İngiliz yıldız, dünyaca ünlü top model Esther Canadas ile kaçamak aşk yaşadı.

Thierry Henry: Fransız futbolcu geçtiğimiz günlerde dört yıllık eşi İngiliz model Claire Merry'den boşandı.

Juan Roman Riquelme: Boca Juniors'da forma giyen ünlü futbolcu, 21 yaşındaki Arjantinli model Yesica Toscanini ile kısa süreli bir ilişki yaşadı.

Iker Casillas: Iker Casillas'ın eski sevgilisi Eva Gonzalez, 2003 yılında 'İspanya Güzeli' seçilmişti.
Gianluigi Buffon: İtalyan kalecinin sevgilisi Çek manken Alena Seredova.

Raul Gonzalez: Real Madrid ve İspanya Milli Takımı'nın golcüsü Raul eşi Mamen Sanz. O da diğer futbolcu eşleri gibi manken.

Christian Karembeu: 10 yıldır Slovak manken Adriana ile mutlu bir evliliği var.

Fabian Barthez: Ünlü kaleci model Linda Evangelista ile birlikte.

Mario Jardel: G.Saray'ın eski golcüsü Brezilyalı Mario Jardel'in eşi Karen de ünlü bir manken.

Tomas Rosicky: 2002 yılı 'Çek Güzeli' seçilen model Radka Kocurova uzun süredir birlikte. İkili henüz evliliği düşünmüyor.

Anders Svensson: Ünlü futbolcu, Danimarkalı model Anine Bing'le aşk yaşıyor.

Manuel Neira: Şili’nin Union Espanola takımında top koşturan Neira’nın sevgilisi manken Pamela Diaz.

Hiç yorum yok:

İzleyiciler

SİTE İSTATİSTİKLERİ