5 Şubat 2009 Perşembe

BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ


Normalde staj yapacaktım ama işyeriyle konuşup naylon hale getirdim stajı,derslerin de hepsini geçince artık keyif yapma zamanının geldiğini farkettim ve oturdum FM 2009 un başına
İlk başta Man. City ile başlamıştım fakat acemiliğimden dolayı ligin ortalarında kovuldum ve yeni teklif gelene kadar tatile çık moduna getirip ümitsiz bir şekilde beklemeye başladım.Mantıklı düşünmek gerekirse hayatında bir takım çalıştırmış ve onda da bütün maddi imkanlara rağmen takımı mahfetmiş birini kim ister ki?Bu ümitsizlikle Bilgisayarı öylece bırakıp WC ye gidip içimi döktüm :D geri dödüğümde ekran karanlıktı,ekran koruyucu girmişti sanırım,mouse'yi oynattığımda gözlerime inanamadım,Newcastle United'la anlaşmışım.Hem sevinç kapladı içimi hemde korku,çünkü City'nin o devasa bütçesine rağmen başarılı olamayan bir insan bu ufacık bütçeyle ve çoğu yıldızı satılmış hurda kadroyla nasıl başarılı olacaktı.
Hemen 19 a 19 luk bir scout buldum,20 ye 20 liklerin hepsini City e almıştım çünkü,oturdum ve oyuncu arama modunu açıp istediğim özellikleri yazdım ve listedeki oyunculardan en ucuzlrından gözüme kestirdiklerimle ilgili raporlar almaya başladım.Bazı usta arkadaşlarımızın oynatmayacağından emin olduğum fakat şu durumda yapabilecek başka bir şeyim olmadığı için mecbur oynatmak zorunda olduğum oyuncular buldum.Ben gençlere aşırı derecede güvenen bir insanım.Bu oyunda büyük takımlarda yakabilir böyle bir huy sizi fakat küçük takımlada Alex Ferguson yapar sizi.Bulduğum ilk oyuncu Celso Borges'di.Fiziği kötü tekniği orta bir oyuncuydu.Sezon sonuna kadar tam bir Hagi'lik yaptı takıma ve 2,500 000 sterline aldığım bu oyuncuyu Man. United'a 35,000 000 sterline sattım.Bunun gibi adını hatırlamadığım 7 genç oyuncu satarak sezon sonunda Lig'de 13. oldum fakat 230,000 000 gibi City'nin veremeceği bir bütçeye sahip oldum.
Bu parayla Agüero,Saivet,Bale,Sakho,Leo,Alexis Sanches,Lorenzo de Silvestry,Ustari gibi genç yıldızları ve adını duymadığınız alt yapılardan çıkan 5 tane yıldızı daha kadroma katıp,2.sezonda 5. oldum.Şu an 3.sezonumu bitirmek üzereyim ve ligdeArsenal ile çekişiyoruz bütün devleri dize getirdim.Man. United,Chelse ve Liverpool dan teklifler aldım fakat artık yeni takımım Newcastle United.Kupalar beni bekliyor.İşte gençlere güvenmenin getirdiği başarı.

4 Şubat 2009 Çarşamba

JESUS CHRİST

fm'de başıma gelenleri anlatmak istiyorum.manchester city ile oynuyorum ve 4. sezonumdayım, bu sezonda ocak ve şubat ayları içinde manchester united ile tam 5 maç yaptım inanılır gibi değil. lig kupası yarı finali, fa cup ve ligde sürekli manchester united karşıma çıktı.maçların 3ü deplasman 2si kendi evimdeydi. lanet united'a hiç bir maçımı kaybetmedim çünkü taraftarlarımın benden beklediği 1. görev manchester maçlarından boynu dik ayrılmaktı.ben bunu başardım,onları hiç bir united maçında hayal kırıklığına uğratmadım. fa cup ve lig kupasında onları eledim ve bu kupaların ikisini de bu sezon kimseye bırakmaya niyetim yok. şampiyonlar liginden elenmem beni daha da hırslandırdı. lig şampiyonluğu yarışıysa çok zorlu ,bitime 14 maç kala liderin 6 puan gerisinde 6. sıradayım , arada bir sürü takım var ama hepsi benden korkuyor.bunu deplasmanda arsenal ve liverpoolu kendi evimde manchester'i yenerek sağladım.bu sene şampiyon olmak isteyen bir takım varsa önce beni yenmek zorunda ve bu hiç de kolay değil.cristiano ronaldo'lu agüero'lu ve mascherano'lu city fırtınası premier ligde ciddi bir şekilde esmeye başladı ve bu daha sadece başlangıç...

işte tatilde boş kalan bir insan böyle saçmalıklarla uğraşıyor. şuna bak nasıl da gaza gelmiş aq malı, şampiyon olunca somut olarak ne kazanacağını gerçekten merak ediyorum. onun dışında bu kadar saçma ve soyut bir şey için böyle hırslanan bir insan mal değilse nedir??

bu arada ereğli'ye gelmek için şartlarımı sonun kadar zorlayacağım ve aha buraya yazıyorum geleceğim.gökhan ile yaptığım duygu yüklü telefon konuşması (her ne kadar "tamam lan kapat ps oynayacaz" diye bitse de) çok etkili oldu.

GEÇMİŞ OLSUN

Sitemizin admini Çağlar KESKİN'in başına gelen internet faciasından dolayı hepimize geçmiş olsun.Bu süre zarfında,Çağlar kardeşimize bol FM'li günler,EVA ablamıza da Allah'tan ve İSA'dan sabır diliyorum.

2 Şubat 2009 Pazartesi

SPORSEVERX OLDU SİKİŞSEVERX

önce futbolcuların manken eşleri, sonra geyler, en sonunda da brezilyanın "genç ve taze" yetenekleri. site iyice pornografik içeriğe bürünmeye başladı. bu gidişe admin olarak dur diyecek miyim?? tabi ki hayır zaten evde net yok internet cafenin o amele ortamından tutup da "sitemize yazdığınız yazılar lütfen seviyeli ve spor içerikli olsun" diyecek halim yok. bulunduğum ortama yakışmaz çünkü. lan yanımdak herif webcamde karı soyarken, arkamda iki tip netlogda kızlara mesaj atıp onları düşürmeye çalışırken ve daha arkada 5 tane çocuk bağıra bağıra counter oynarken ben tutup da "seviye lütfen" diyemem. site bundan sonra bir fahişenin kıllı amı kadar seviyeli ve temizdir. isteyen siker, isteyen sikmez kendi tercihi. bu yazıyı şahin k nın muhteşem dizeleriyle bitirmek istiyorum:

şimdi ben seni sikmek istiyorum
aç bakalım şu bacaklarını
aç bakalım şu güzel amını
oh bee, ayır bakıyım

nasıl sen de istiyomusun soğuk yarrağımı
denizin buz gibi sularından gelen yarraığımı
haaaaaa
istiyo musun amına koduuum

İzleyiciler

SİTE İSTATİSTİKLERİ