5 Aralık 2008 Cuma

ŞAMPİYONLUK İÇİN


10 yarıştan oluşan Avrupa Ralli Şampiyonası’nın ilk ayağı ve sezonun açılış yarışı olan İstanbul Rally, 4-6 Nisan tarihlerinde gerçekleştiriliyor. Fiat Motorsports Turkey Takımı da bu yarışa tecrübeli ekibi Volkan Işık – Kaan Özşenler’in pilotajında ve Grande Punto Super 2000 ile katılıyor.

4 Aralık 2008 Perşembe

GÜRCAN BİLGİÇ


kesik kesik ve çok sıkıcı konuşuyor, hep aynı şeyleri söylüyor,espri düzeyi ilkokul terk.zico konusunda çok fena göt olmasına rağmen hala fenerbahçe geçen sene ligde biraz kötü oynayınca ufak ufak zico'ya sallıyordu.ben hata ettim zico iyi bir hoca diyemeyecek kadar kompleksli bir insan.
bunlara rağmen ntv'de,show tv'de,sabah gazetesinde orada burada heryerde bu adam yazıyor,konuşuyor.babası yazar diye mi bu adamı da yazar yaptılar,ya da kuzeni hıncal uluç tv'de konuşuyor diye mi bu adamı da tv'ye çıkardılar?en kıdemli fenerbahçe yazarı kim denince akla bu adam geliyor ve bu gerçekten elem verici bir durum. bereket versin kriz sayesinde altıpas programından kovuldu da ahmet çakar'ı izlerken gürcan bilgiç eziyetine de zorunlu olarak katlanmaktan kurtulduk.ekonomik krizin benim açımdan olumlu yanı budur:D

YILIN SPORCUSU MICHAEL PHELPS !!!



dünyaca ünlü spor dergisi "sports illustrated" michael phelps'i yılın sporcusu seçti. pekin olimpiyatlarında 8 altın alarak kırılması nerdeyse imkansız bir rekora imza atan michael phelps aynı zamanda bu ödülü alan ilk yüzücü olma onuruna erişti.ödülü aldıktan sonra phelps "hayatım boyunca nasıl biri olduğumu hissettiysem, bu ödülü aldıktan sonra da aynı kişi gibi hissettim" diyerek ödülün hayatını pek fazla değiştirmediğini belirtti. "hayatım boyunca sevdiğim işi yapıyorum ve bu yıl kazanabileceğim ne varsa kazandım, bu yıl rüyalarım gerçekleşti ve şu an hayatımda hiç bir şeyin değişmesini istemiyorum" diyen phelps böylece daha uzun yıllar bu sporun içinde kalacağının sinyallerini verdi.

ERDEMİR'DE KOÇ DEĞİŞİKLİĞİ


beko basketbol ligi takımlarından erdemirspor'da yeni antrenöt ahmet çakı oldu.Çakı, takımla ilk antrenmanına çıkmasının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, kulüp yönetimi ile görüşmesinde, uzun vadeli güzel şeyler yapabileceğini hissettirdiğini söyledi.
erdemirspor'un iyi bir takım olduğunu belirten çakı, takımına güvendiğini ve erdemirspor'u ligde üst seviyelere taşıyabileceğini belirtti.

TEVEZ BLACKBURN'E TECAVÜZ ETTİ!!!


manchester united carling cup maçında blackburn rovers'i 5-3 mağlup ederken old trafford tribünleri inanılmaz bir performans izledi. carlos tevez biri penaltıdan olmak üzere 4 gol atarak yıldızlaştı.maç boyu çok hırslı görünen ve inanılmaz koşan tevez kale önünde de soğukkanlılığını korumayı başarınca blackburn savunması kaçınılmaz tecavüzden zevk almaya baktı.takımın diğer golünü portekizli yıldız adayı nani kaydederken blackburn'de goller 2 mccarthy 1 de matt derbyshire'dan geldi.

RONALDİNHO AÇIK KONUŞTU


AC Milan'ın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho'dan Manchester City itirafı! Yıldız oyuncu, city transferinin direkten döndüğünü söyledi.

yaptığı açıklamada "Abim Manchester City ile çok kez görüştü. Bana sundukları teklif, her futbolcunun ilgilenebileceği cinstendi ve oldukça çazipti. City yakın zamanda İngiltere'nin en iyi takımlarından biri olacak. Kulüpte bir çok ünlü futbolcu göreceğiz. Ben de orada oynuyor olabilirdim ancak Milan'ın sahibi Silvio Berlusconi uzun zamandır beni istediğini belirtiyordu ve artık onlara katılmak için doğru zamanın geldiğine inanmıştım" dedi.


İzleyiciler

SİTE İSTATİSTİKLERİ