27 Kasım 2008 Perşembe

ALLAH BELANI VERSİN FOX TV

malumunuz ahmet çakar'ın bikini tartışması türkiye'yi 1 hafta meşgul etti.konuyla alakalı alakasız herkes bir şeyler söyledi aklınca ahmet çakar'a laf sokanlar veya onun yanında yer alanlar oldu.bu arada bazı iki yüzlü şerefsizler de ortaya çıktı, ahmet çakar'ın reyting potansiyelinin yarısına sahip olmayıp onu kıskanan futbol yorumcularından bahsediyorum.onlar da ahmet çakar'a giydirdikçe giydirdiler.ama hiç kimse aydemir akbaş gibisini yapmadı.adam resmen ana avrat dümdüz gitmiş, sınır tanımamış sövmüş de sövmüş.kafası da kıyak zil zurna sarhoş tabi bunları söylerken yoksa ayık kafayla bunları yapacağını sanmıyorum.ama buna çanak tutan fox tv magazin muhabirlerini de burdan şiddetle kınıyorum.reyting uğruna iki dostun arasını açmak, kanalınızda çalışan ahmet çakar'a ana avrat küfür ettirmek yakıştı mı size? sunduğu yarışma sayesinde adam gibi reyting alabildiğiniz adamı böyle satmak yakıştı mı? tabi ki evet çünkü fox tv seviyesiz ve yavşak bir kanal!! videonun sonlarına doğru ahmet çakar en doğru lafı söylemiş, bu haberi görünce de verdiği tepki çok farklı olmamıştır.işte videosu da burda;

23 Kasım 2008 Pazar

Matthew Le Tissier


belki bir zico,maradona,cruyff,van basten gibi şöhretli bir yıldız değil ama en az onlar kadar yetenekli bir ingiliz.matthew le tissier namı diğer"le god".
southampton taraftarları böyle bir yıldızı izleme şansını bulabildikleri için tanrıya çok defa şükrettiler.bir oyuncu düşünün zidane gibi çalım atsın, zidane gibi bir oyun sezgisine ve pas yeteneğine sahip olsun ve belki de başka hiç kimsenin çekemediği kadar iyi şut çeksin.bu matthew le tissier'den başkası olamaz.onun fransa ve dünyanın en iyileri arasına girememesinin tek nedeni ömrü boyunca southampton takımında oynamasıydı. manchester,milan,inter gibi bir takımda oynasaydı o da platinilerle zidanelarla birlikte anılacakatı.tüm southampton kariyeri boyunca 443 maç ve 162 gol.bir orta saha oyuncusu için inanılmaz bir rakam.bu gollerinin hatırı sayılır bir kısmını da ceza sahasının dışından attığını söylersek hiç abartmış olmayız.
http://www.youtube.com/watch?v=m3jVh_IJwO0
bu adresten bir de kendi gözlerinizle görebilirsiniz:D

PES 2009


pes 2009'u play station 3'te oynadım ve gördüm ki konami artık iyice abartmış!
öncelikle atak organizasyonlarındaki zenginliği diğer oyunlara göre inanılmaz artırmışlar.havadan ve yerden attığınız ara paslar eğer yerinde atılmışsa defansla hiç muhattap olmadan direk kaleciyle karşı karşıya kalabilirsiniz.önceki pes oyunlarında bu yoktu mesela, havadan attığınız ara paslar çoğunlukla spikere"top çok hızlı" dedirtecek cinstendi.bu açıdan oyun size bir pirlo,bir totti,bir deco hissiyatı yaşatabilir.bileklerine hakim top cambazlarının karşısında oynamak bir defans oyuncusu için hiç kolay değildir,işte pes 2009 bu noktada da size gerçek futbol deneyimini yaşatıyor.ronaldinho veya cristiano ronaldo tarzı oyuncuların karşısında defansınız büyük sorunlar yaşayacak.






grafiklerine bakınca, konami firması özellikle gece maçlarında size oyunu bıraktırıp sadece hayran hayran grafikleri seyrettirmeyi amaçlamış olsa daha iyisini yapamazdı. stat ışıklandırmalarının etrafındaki o dumanımsı buğulu görüntüyü aynen yansıtmışlar ve bu maçın atmosferine inanılmaz bir gerçekçilik katmış.bir exhibiton maça başlarken tahminim çoğu oyuncu bu yüzden night seçeneğini tercih edecektir.
sonuç olarak karşımızda eski versiyonlarına göre hücum kombinezonları ve pas gerçekçiliği açısından kendini epeyce geliştirmiş bir oyun var.pes severler ve hatta futbolseverler bu oyundan kesinlikle keyif alacaktır.

İzleyiciler

SİTE İSTATİSTİKLERİ