7 Ocak 2009 Çarşamba

ADAMIM ADRIANO


İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Inter'in teknik direktörü Jose Mourinho, Brezilyalı forvet oyuncusu Adriano'nun takımda kalacağını söyledi.
Geçen ay Adriano'nun takımdan gidebileceğini ima eden konuşmalar yapan Mourinho, SKY TV'ye yaptığı açıklamada, Brezilyalı oyuncunun takımda kalacağını belirtti. ''Her zaman dediğimiz gibi Adriano'nun, sezonu bu ekiple tamamlaması daha doğru ve mantıklı görünüyor'' diyen Portekizli teknik adam, Adriano gayretini sürdürürse, önlerindeki 3 maçın birinde forma giyebileceğini ifade etti.
Antrenmanlara gecikmesiyle ünlenen Adriano, Ekim ayında Mourinho tarafından kamp dışı bırakılmış, bazı maçları da yedek kulübesinden izlemek durumunda kalmıştı. Kariyeri boyunca disiplinsizlik sorunu yaşayan Adriano, formunu kazanması için bir ara Brezilya'nın Sao Paulo kulübüne kiralanmıştı. Futbol kariyerine 2000 yılında Flamengo'da başlayan 26 yaşındaki futbolcu, Inter'e transfer olduktan sonra Fiorentina ve Parma kulüplerine de kiralık olarak gönderilmişti.

Hiç yorum yok:

İzleyiciler

SİTE İSTATİSTİKLERİ