30 Aralık 2008 Salı

TOTTİ FIKRALARI


sahadaki çakal tavırlarının aksine gerçek hayatta tam bir karadenizli gibi davranan totti'nin fıkralarını derledik ve siz okurlarımıza sunuyoruz(gerçekten çok uğraştık derlerken:) . fıkraların hepsi birbirinden güzel ve bizim karadeniz fıkralarını aratmıyor.totti'nin bu fıkraları kitap haline getirip satışından elde edilen gelirlerin bir kısmını da unicef'e bağışladığını belirtelim ve totti'ye hayran olmak için fazladan bir sebep daha bulmuş olalım.



mahkeme
totti' nin başı beladadır ve mahkemeye çıkar. hakim totti'den savunmasını ister. totti düşünür ve saymaya başlar; “panucci, mancini, chivu, candela

shakespeare
nişanlısı ( şu an evliler) ilary blasi totti'ye sorar;
- shakespeare okudun mu ?
- okudum ama yazarı kimdi ?

kedi
ilary blasi bir kedi yavrusu bulup eve getirir. akşam eve gelen totti'ye gösterip;
- bak ne şirin. acaba cinsi ne?
- tabii ki erkek. baksana bıyıkları var.

süre
totti bir seyahat acentasına telefon açar ve roma- milano arasının uçakla ne kadar sürdüğünü sorar.acenta görevlisi “bir saniye efendim...” der. totti teşekkür edip telefonu kapatır.

yağmur
totti terastadır. ilary blasi;
- francesco..,çeriye gel, yağmur yağıyor.
- burda da.

savunma
totti mahkeme öncesi çok ünlü bir avukatın çalışma odasındadır. avukat son derece tedirgin;
- totti savunmamızı daha iyi yapmalıyız.
- o zaman roberto carlos ve nesta 'yı çağıralım.

mastürbasyon
totti tuvalette mastürbasyon yapmaktadır. karısı hızla kapıyı açarak içeri girer. gördüğü manzaraya şaşırır ve der ki: “aaa...sen hep böyle mi işiyorsun?

hikaye
totti evde incil okumaktadır. akşam nişanlısı gelir ve "hadi yemeğe çıkalım..." der. totti isteksizdir; “ben gelemem... hikayenin sonunu çok merak ediyorum..”

dildo
totti bir gün bir sexshopa gider. tezgahtara "şu yukarıdaki pembe dildoyu, sağ taraftaki tırtıklı dildoyu ve şurdaki kırmızı dildoyu istiyorum" der. yezgahtar da "pembe ve tırtıklı tamam da; maalesef yangın söndürücü satılık değil.." diye cevap verir.

ev
totti ilary blasi’ye telefon etmiş. "ilary, evde kimse yok. çabuk gel." demiş. ilary blasi eve gitmiş. evde kimse yokmuş.

puzzle
totti aldığı puzzle'ı tamamlamaya uğraşır ve bu tam 4 ayını alır. bir türlü bitiremeyince puzzle kutusunun üzerine bakmaya karar verir ve kutuda 'bu puzzle 2 - 3 yaş içindir ' yazısını görür.

Hiç yorum yok:

İzleyiciler

SİTE İSTATİSTİKLERİ