9 Ocak 2009 Cuma

YUSUF ŞİMŞEK


Dün gece Beşiktaş klübü yine bir flash transfere imza attı. Kim mi? Yusuf Şimşek. Yusuf 20 Lincoln 15 Alex 15-20 Yattara etmez mi? Eder tabi! Bakalım hangi Beşiktaşlı yönetici bu konuda ilk açıklamasını yapacak.

Beşiktaş dün akşam saatlerine Trabzonspor ile idmana bile çıkmış olan Yusuf'u (adeta) rakibinin elinden kaptı. Karşılığında da Bursaspor'a 2 oyuncu artı peşin para ödeyecek. Bu oyunculardan biri sene başında kadroya 1.000.000 dolar civarı bir ücretle katılan Tuna Üzümcü diğeri ise Beşiktaş'ın ve 17 yaş altı milli takımın yıldızı Sinan Engin'e göre değeri 10 milyon Euroya ulaşacak olan Aydın Karabulut. Hepimizin dört işlem bildiğini varsayarak (Beşiktaş'lı yöneticiler hariç) hesaplamamızı yapalım. 10 milyon euroluk Aydın (bunu ben demiyorum beşiktaşlı yöneticiler diyor) artı 1Milyon euro Tuna Üzümcü artı Açıklanmayan peşin para. Buradan çıkarılacak sonuç Yusuf gerçektende 3-5 Alex ediyormuş. Alex'i satmaya kalksan 5 milyon euro kimse vermez. Tabi Beşiktaş'ı bu kıyasa dahil etmiyorum. Beşiktaş yönetimi gerçektende büyük adımlar atıyor. Bu mali kriz döneminde 33 yaşındaki bir Adama(adamlığı tartışılır ama) bu kadar büyük meblağlar ödeyebiliyor daha da önemlisi bu oyuncuyu rakibininden çalarak rakibini şampiyonluk yarışında geride bırakıyor.Beşiktaş ayrıca büyük bir karakter örneği göstererek delikanlı! düşmanı Bursaspor'a Yusuf için Gerekenin kaç katı para ödüyor.Helal olsun Beşiktaş'a.
Bursaspor başkanı bugün Trabzonspor başkanı Sadri Şener'in 'Beşiktaş da Bursaspor da kendilerine yakışanı yaptılar' sözüne biz ticaret yaparız sözüyle karşılık verdi. Buradan Sadri başkanıma sesleniyorum:'Boşver başkanım biz onların iyi oyuncularını Beşiktaş gibi para verip değil de Egemen'i aldığımız gibi bedavaya alalım. Eee Ne de olsa onlar ticaret adamı. Bu kadar konuştuk bari biraz da Yusuf'un kariyerinden bahsedelim
Yusuf 1975 yılında Antalya'da doğdu. Kendisinin asıl mesleği Halı saha işletmeciliğidir.Futbolu amatör olarak oynamaktadır. Sayısız takımda Sayılı başarılara imza atmıştır. En büyük başarısı ise Akçabat Sebat'ta maçların % 80 ine çıkmış olmasıdır . 1 defa milli olmuştur ki fazla bile. Etkileyici top kontrolü ve müthiş becerisi onun son derece yavaş hızıyla ve geri zekasıyla birleşince ortaya çıkan futbolu görülmeye değerdir.

Hiç yorum yok:

İzleyiciler

SİTE İSTATİSTİKLERİ